• ~sokular
    (2012-07-09 13:43)
    W Chinach i Tajwanie powszechne - kandyzowane,z papryką a nawet z cukrem.Podobno deietetyczne i b.zdrowe.SMACZNEGO!!!
  • ~mario
    (2012-07-09 14:59)
    ohyda i wszystko w temacie!
  • ~emerytka
    (2012-07-09 15:24)
    W 1990 r byłam w Seulu zapach tych smażonych robali i psina z rożna ten zapach i widok na całe życie. Dla naszej kultury to ochyda. Poz tym bardzo czysty Naród.
  • ~~ Edward
    (2012-07-09 21:02)
    WSZYSTKO DOPRAWIANE !!! takżeby nie było czuć zapachu i smaku naturalnego paskudstwa , które przecież często żyje i żywi się tym co jest szkodliwe dla Homo Sapiens. Wkońcu jesteśmy krajem z cywilozowanej Europy gdzie rozwinęła się kolebka cywilizacji mająca priorytet w trakcie postępu technicznego. Dla smakoszy wolny wybór .Wiadomo że w krajach azjatyckich jest przeludnienie oraz klimat i gleba nie pozwalająca produkować żywności jak u nas . A JAKBY SZCZURA DOBRZE DOPRAWIĆ !!! to też nie jeden zjadłby z oblizaniem .
  • ~Bolo
    (2012-07-19 00:43)
    Byłem, widziałem, tyle że NIKT tego nie kupował, wszyscy, turysci i miejscowi, robili sobie przy straganie fotki.
  • ~Wlasne uprawy - to = rarytas !
    (2012-08-31 04:24)
    Dlaczego ROBAKI ! ? ~~~
    Wole moje brzoskwinie, ogorki , pomidory, fasolke ...
    itd...itp...
Uwaga, Twój komentarz może pojawić się z opóźnieniem do 10 minut. Zanim dodasz komentarz - zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów.