Reklama

Reklama

Reklama
Warszawa

Reklama

Reklama

Nowa moda na lato i zimę. Na agroturystykę w Alpy! ZDJĘCIA

22 listopada 2013, 13:55
Tyrol chwali się tym co dobre. U stóp Dolomitów turyści mogą spróbować serów przyrządzanych przez tyrolskie gospodynie: wyrafinowane twarde sery dojrzewające, delikatne sery pleśniowe czy miękkie mozarelle
Tyrol chwali się tym co dobre. U stóp Dolomitów turyści mogą spróbować serów przyrządzanych przez tyrolskie gospodynie: wyrafinowane twarde sery dojrzewające, delikatne sery pleśniowe czy miękkie mozarelle / Media
Naturalne wiejskie produkty, domowe wina, sery i wędliny, kąpiele w zdrowotnych wannach, a to wszystko w otoczeniu malowniczych Alp - farmy agroturystyczne z Południowego Tyrolu zapraszają Polaków. Obiecują spokój, ciszę, ale także aktywny wypoczynek połączony z odkrywaniem tradycji tego alpejskiego regionu. Tutaj każdy znajdzie coś dla siebie. Na turystów czeka aż ponad 1700 gospodarstw we Włoszech, zrzeszonych w związku Roter Hahn (czyli Czerwony Kogut).

Powiązane

Reklama
Reklama

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Zobacz

Reklama

Reklama
Reklama